BG|BG
Балевски и Киров Комерс
Шипков мармалад с Арония - БИО Без захар, без глутен, без пектин, без петмез, без консерванти. Подходящ за диабетици.
Цена
11.50
лв.
Точки
0.00
Произведени по иновативна технология от фино смляна българска биологична шипкова люспа и плод от арония под вакуум при температура от 56 градуса C без захар, без глутен, без пектин, без петмез, без консервант.
Съдържание: Плодове от шипки и парченца плод от арония.
Начин на употреба: Отворете капачката, намажете на филийка краве масло и мармалад и се насладете.
Опаковка: бурканчета по 290гр
Количество:

Открийте неповторимия вкус на детството с шипковия мармалад от Балевски и Киров. Този изключителен продукт е директно вдъхновен от традиционните български вкусове, пренасяйки богатата традиция на нашата страна във всяка кухня.

Всеки буркан е пълен с автентичен аромат и вкус, улавяйки същността на шипките в чистия си вид. Мармаладът се отличава с богата, наситена консистенция, която визуално подчертава качеството на продукта. Приготвен без добавка на захар, консерванти или пектин, шипковият мармалад на Балевски и Киров представлява здравословен избор за всяко семейство.

Уникалният вкус на този мармалад може да се наслади както самостоятелно, така и като добавка към различни десерти и закуски. Без значение дали го консумирате сутрин с хляб и масло, или го използвате като сладко за палачинки.