BG|BG
Балевски и Киров Комерс
Здравей,

Нека да си „поиграем“ на математика (моя любим предмет в училище), да събираме или да умножаваме, това е въпроса, който ще ни осигури пасивни доходи в един многомилионен бизнес. Бизнес, който навлиза в ежедневието ни, който се е доказал във времето, като единствено успешния с нулеви инвестиции (или минимални такива).

Ако Вие, каните Приятели и ги регистрирате като Партньори – лично „под Вас“ на първа линия, тогава говорим за изграждане на екип в „широчина“ (това е действието събиране), добавяте Партньор след Партньор след Партньор, като от едната страна добавяте, а от другата се отказват, тъй като не сте в състояние „да им обърнете нужното внимание“. Този екип може да Ви носи „бързи пари“ в настоящето, но ако искате да изградите здрава „мрежа“ от Партньори, то тогава трябва да работите с действието „умножение“. Как ли? В следващите редове ще споделя с Вас.

Ако Вие поканите само двама приятели, и те поканят по двама и ….. т.н. То тогава екипа Ви ще изглежда така:

2

*2 = 4

*2 = 8

*2 = 16

В този случай Вашия екип общо ще наброява 30 Партньори, изграден в дълбочина от четири нива.

Ако Вие спонсорирате трима приятели, и те спонсорират по трима и ….. т.н. То тогава екипа Ви ще изглежда така:

3

*3 = 9

*3 = 27

*3 = 81

В този случай Вашия екип общо ще наброява 120 Партньори, изграден в дълбочина от четири нива. Колко е „разликата“ между 2 и 3? ЕДНО ли казахте? Сега сравнете двата разгледани примери и ще се убедите сами, че във втория случай (спонсорирайки само ЕДИН приятел повече) имате значително по-голям Екип (разликата между двата Екипи набъбна на 90 Партньори)

Ако Вие обучите петима Партньори, и те обучат по петима и ... т.н. То тогава екипа Ви ще изглежда така:

5

*5 = 25

*5 = 125

*5 = 625

В този случай Вашия екип общо ще наброява 780 Партньори, изграден в дълбочина от четири нива. Колко е „разликата“ между 2 и 5? Само ТРИ ли казахте? Сега сравнете двата разгледани примери и ще се убедите сами, че във втория случай (обучавайки само ТРИМА Партньори в повече) имате значително по-голям Екип (разликата между първия и третия пример набъбна на 750 Партньори).

Забележка:

За да се мултиплицирате успешно е необходимо да поканите поне Пет Партньори на първа линия (лично спонсорирани от Вас) и минимум четири нива в дълбочина. В този случай говорим за работа в „Дълбочина“, това е варианта при който комисионите ще получите малко по късно, но за сметка на това ще изградите „Мрежа“, която ще Ви формира пасивни доходи.

Заключение:

При разгледаните три примера, формираните екипи са различават драстично (на четвърто ниво в дълбочина, а какво би се получило на пето ниво, ами на шесто ниво в дълбочина? Помислете!!!). Ще илюстрирам тези примери (развитието на Екипите) по следния начин:

Когато поканихте двама Приятели – Вашия екип ще се разраства със скоростта на „Пълзенето на Охлюв“. Той се движи в правилната посока и ще постигне набелязаната цел - например за пет месеца.

Когато спонсорирахте трима Партньори – Вашия екип ще се разраства със скоростта на „Ходенето на Костенурка“. Тя се движи в правилната посока и ще постигне набелязаната цел - например за пет дни.

Когато обучите петима Приятели – Вашия екип ще се разраства със скоростта на „Тичането на Заек“. Той се движи в правилната посока и ще постигне набелязаната цел - например за пет часа.

Извод:

И в трите случая Вие ще изпълните една и съща цел „Да бъдете финансово независими“, с единствената разлика – Кога ще се случи това? Може би в първия случай след 7 до 10 години, или във втория случай 4 до 5 години, а защо пък да не заложите на третия вариант и да я постигнете за 18 до 30 месеца.

Кога ще бъде постигната целта, зависи от Вас, но и в трите случая ще Ви помагам за да я изпълним ЗАЕДНО!!! А заедно можем ПОВЕЧЕ!!!